Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1
A gombát tisztítsuk meg, sózzuk és locsoljuk meg olíva olajjal. Tegyük egy hőálló tálba és süssük meg 200 C-os sütőben.
2
Az avokádónak vegyük ki a húsát, törjük simára egy villával és keverjük össze a koriander zölddel, lime-mal, újhagymával, chilivel, sóval, borssal és 1-2 evőkanál olíva olajjal.
3
Ha megsült a gomba akkor süssük meg egy grillserpenyőben a sajtot.
4
Készítsük el a burgert. Tegyünk az alsó felére egy saláta levelet, paradicsom szeleteket, egy szelet sajtot. Erre kanalazzunk az avokádó krémből, majd erre tegyük a gombát. Tegyünk rá még egy kis avokádó krémet, erre pedig a másik szelet sajtot. Tehetünk még rá egy pár karika lilahagymát is. Kínáljunk mellé nachost és avokádókrémet.
150 g Füstölt grill mozzarella
2 db Burger zsemle
2 db Avokádó
2 db Csiperke gomba
1 csokor Koriander zöld
0,5 db Lime
1 szál Újhagyma
1 db Chili
2 db Paradicsom
2 db Lilahagyma
kisebb fej Saláta
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!