leendő
partnereinknek

Dupla grill mozzarella vega burger

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Szendvicsek

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , glutén , tojás

Elkészítés

1

A gombát tisztítsuk meg, sózzuk és locsoljuk meg olíva olajjal. Tegyük egy hőálló tálba és süssük meg 200 C-os sütőben.

2

Az avokádónak vegyük ki a húsát, törjük simára egy villával és keverjük össze a koriander zölddel, lime-mal, újhagymával, chilivel, sóval, borssal és 1-2 evőkanál olíva olajjal.

3

Ha megsült a gomba akkor süssük meg egy grillserpenyőben a sajtot.

4

Készítsük el a burgert. Tegyünk az alsó felére egy saláta levelet, paradicsom szeleteket, egy szelet sajtot. Erre kanalazzunk az avokádó krémből, majd erre tegyük a gombát. Tegyünk rá még egy kis avokádó krémet, erre pedig a másik szelet sajtot. Tehetünk még rá egy pár karika lilahagymát is. Kínáljunk mellé nachost és avokádókrémet.

Hozzávalók

150 g Füstölt grill mozzarella

2 db Burger zsemle

2 db Avokádó

2 db Csiperke gomba

1 csokor Koriander zöld

0,5 db Lime

1 szál Újhagyma

1 db Chili

2 db Paradicsom

2 db Lilahagyma

kisebb fej Saláta

1-2 ek. Olívaolaj

Bors