leendő
partnereinknek

Diós laktózmentes mozzarella golyók

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Ünnepi , Vendégváró

Allergének

diófélék

Elkészítés

1.

A mozzarellát reszeljük le, majd keverjük össze a mascarponéval. Keverjük hozzá a lereszelt fokhagymát, a citromhéjat, a bazsalikom levelet, kevés sót, borsot.

2.

Gyúrjunk belőlük kisebb diónyi golyókat. Forgassuk meg őket a darált dióban.Díszítsük gránátalma maggal és petrezselyem zölddel.

Hozzávalók

200 g Szarvasi laktózmentes mozzarella

20 g Szarvasi laktózmentes mascarpone

50 g Darált dió

1 db Bazsalikom levél

1 tk. Citromhéj

2 gerezd Fokhagyma

Bors

Pár darab gránátalma mag

1 csokor Petrezselyemzöld