Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
diófélék1.
A mozzarellát reszeljük le, majd keverjük össze a mascarponéval. Keverjük hozzá a lereszelt fokhagymát, a citromhéjat, a bazsalikom levelet, kevés sót, borsot.
2.
Gyúrjunk belőlük kisebb diónyi golyókat. Forgassuk meg őket a darált dióban.Díszítsük gránátalma maggal és petrezselyem zölddel.
200 g Szarvasi laktózmentes mozzarella
20 g Szarvasi laktózmentes mascarpone
50 g Darált dió
1 db Bazsalikom levél
1 tk. Citromhéj
2 gerezd Fokhagyma
Só
Bors
Pár darab gránátalma mag
1 csokor Petrezselyemzöld
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!