Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás , diófélék1.
Verjük fel a tojásokat a cukorral együtt. Majd keverjük hozzá a mascarponét és a citromhéjat.
2.
Ezután szitáljuk hozzá a lisztet, adjuk hozzá a durvára vágott diót, a keményítőt és az instant élesztőt. Keverjük jól össze.
3.
Egy csatos tortaforma aljába tegyünk papírt, körbe pedig vajazzuk ki. Öntsük bele a tésztát.
4.
A fügét vágjuk darabokba, majd szórjuk a tészta tetejére. A kezünkkel kissé nyomkodjuk bele.
5.
175 C-ra előmelegített sütőben süssük készre 40-45 perc alatt. Ha kész, vegyük ki, majd hagyjuk hűlni tálalás előtt.
250 g Szarvasi mascarpone
200 g Liszt
3 db Tojás
160 g Cukor
100 g Dió
30 g Keményítő
1 csomag Instant élesztő
250 g Aszalt füge
1 db Citrom
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!