Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , glutén1.
A vajat forrósítsuk fel, szórjuk rá a curry port. Állandóan kevergetve, 1 perc alatt pirítsuk kissé meg. Majd pároljuk meg rajta 4-5 perc alatt a borsót, időnként megkeverve.
2.
Szórjuk meg a liszttel, jól keverjük el, majd fokozatosan öntsük hozzá a hideg tejet. Kevergessük állandóan, hogy ne csomósodjon meg. Kis lángon főzzük 5-8 percig.
3.
Végül keverjük hozzá a mascarponét, ízesítsük sóval és egy kis cukorral. Tálaljuk forrón, pl. sült hússal.
20 g Szarvasi mascarpone
900 g Zöldborsó
80 g Vaj
1/2 ek. Curry
500 ml Tej
15 g Cukor
30 g Liszt
Só
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!