Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , földimogyoró , diófélék , szezámmag1.
A megmosott cukkini végeit vágjuk le, majd egy zöldséghámozóval vágjunk le belőle szalagokat. A magkezdeményeket ne használjuk fel.
2.
Locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk így egy kicsit állni.
3.
Tálaláskor keverjük össze a durvára vágott bazsalikomlevelekkel, pirított magokkal és a széttépkedett mozzarella sajttal.
2x100 g Szarvasi mozzarella
2 db Cukkini
8-10 db Bazsalikom levél
2 Pirított napraforgó
1 db Citrom leve
3 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!