Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , szójabab1.
Olvasszuk fel a csokit mikróban, vigyázva, hogy ne égjen meg.
2.
Közben verjük fel gépi habverővel a mascarponét a cukorral.
3.
Majd keverjük hozzá az étcsokoládét. Tegyük nyomózsákba egy szélesebb lyukú csillagcsővel.
4.
A megmosott epreket vágjuk hosszában félbe és nyomjunk szép csúcsokat rájuk a csokoládékrémből. Desszertként is, vagy csak egy egyszerű meglepetésként is nagyszerű finomság.
250 g Szarvasi mascarpone
50 g Étcsoki
30 g Cukor
12 db Eper
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!