Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , szójabab , tojás , glutén1.
A kekszet alaposan daráljuk le, majd keverjük össze a megolvadt vajjal.
2.
Béleljük ki egy kb. 24 cm-es csatos tortaforma alját sütőpapírral. Nyomkodjuk rá a kekszdarát. Tegyük 170 C-os sütőbe 10 percre, majd vegyük ki hűlni.
3.
Közben készítsük el a krémet. Keverjük össze a mascarponét a krémsajttal, a cukorral, a tejszínnel és a vanília aromával. Ezután egyenként keverjük hozzá a tojásokat.
4.
A csokit olvasszuk föl és apránként keverjük a krémhez. Öntsük a krémet a keksz alapra.
5.
Vegyük lejjebb a sütő hőmérsékletét 150 C-ra. A tortát süssük meg benne 60-70 perc alatt. Ha kész, vegyük ki és hagyjuk hűlni.
6.
A bevonathoz a tejszínt hozzuk forrásba, majd öntsük a csokoládéra. 1 perc múlva keverjük simára. Öntsük a torta tetejére. Hagyjuk kihűlni. Tegyük hűtőbe pár órára, majd tálaljuk.
500 g Szarvasi mascarpone
400 g Tejszínes szendvicskrém
200 g Cukor
60 ml Tejszín
225 g Étcsoki
1 ek. Vanília aroma
3 db Tojás
225 g Étcsoki
120 ml Tejszín
20 db Oreo
2-3 g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!