Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén , szójabab1.
Áztassuk be a mazsolát langyos vízbe. (Ha felnőtteknek készül, akkor rumba.)
2.
Keverjük simára a ricottát a tojással.
3.
Majd adjuk hozzá a joghurtot és keverjük el benne. Végül szórjuk bele a lisztet és a sütőport, majd a leszűrt mazsolát, a citromhéjat és az apróra vágott csokit. Keverjük jó simára.
4.
Forrósítsunk föl bő olajat egy serpenyőben. Két evőkanál segítségével szaggassunk az olajba diónyi tésztadarabokat. Ha szép barnák, akkor egy szűrőkanállal vegyük ki őket és itassuk le róluk konyhai papírtörlővel a felesleges olajat. Tálaláskor szórjuk meg porcukorral.
250 g Szarvasi ricotta
200 g Liszt
2-3 ek. / kb. 50 ml Joghurt
50 g / 2-3 ek. Mazsola
50 g Étcsoki
1 db Citrom
1 tasak / 2-3 tk. Sütőpor
Olaj a sütéshez
Néhány g Porcukor
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!