Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Fitt , GyerekeknekAllergének
tej , glutén , tojás , mustár1.
A csirkecomb filét fűszerezzük be kedvenc grillpácunkkal, majd kevés olajon süssük meg egy serpenyőben. Hideg csirkesültet is használhatunk a recepthez.
2.
A bacont vágjuk kisebb kockákra, majd süssük meg a maradék zsiradékon. Szűrjük le, hagyjuk hűlni.
3.
A sajtot reszeljük le, majd a nagyobbik felét keverjük össze a majonézzel, tejföllel, kékpenészes sajttal, baconnel és a mascarponéval. Keverjük hozzá a sült csirkecombot is.
4.
A bagettet vágjuk hosszában félbe, majd vájjuk ki a belét. Töltsük meg ezzel a sajtos,csirkés töltelékkel.
5.
A maradék reszelt sajttal szórjuk meg, majd forró sütőben olvasszuk rá. Tálaljuk sörkorcsolyának, snacknek, de akár egy ebédnek, vagy vacsorának is tökéletes.
150 g Szarvasi füstölt pizza mozzarella
50 g Szarvasi mascarpone
1 Bagett
150 g Csirkecomb filé
100 g Bacon
30 g Tejföl
2 ek. Majonéz
50 g Kék sajt
1 ek. Grillpác
1-2 ek. Olaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!