leendő
partnereinknek

Csirkés, sajtos melegszendvics

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Szendvicsek

Címkék

Fitt , Gyerekeknek

Allergének

tej , glutén , tojás , mustár

Elkészítés

1.

A csirkecomb filét fűszerezzük be kedvenc grillpácunkkal, majd kevés olajon süssük meg egy serpenyőben. Hideg csirkesültet is használhatunk a recepthez.

2.

A bacont vágjuk kisebb kockákra, majd süssük meg a maradék zsiradékon. Szűrjük le, hagyjuk hűlni.

3.

A sajtot reszeljük le, majd a nagyobbik felét keverjük össze a majonézzel, tejföllel, kékpenészes sajttal, baconnel és a mascarponéval. Keverjük hozzá a sült csirkecombot is.

4.

A bagettet vágjuk hosszában félbe, majd vájjuk ki a belét. Töltsük meg ezzel a sajtos,csirkés töltelékkel.

5.

A maradék reszelt sajttal szórjuk meg, majd forró sütőben olvasszuk rá. Tálaljuk sörkorcsolyának, snacknek, de akár egy ebédnek, vagy vacsorának is tökéletes.

Hozzávalók

150 g Szarvasi füstölt pizza mozzarella

50 g Szarvasi mascarpone

1 Bagett

150 g Csirkecomb filé

100 g Bacon

30 g Tejföl

2 ek. Majonéz

50 g Kék sajt

1 ek. Grillpác

1-2 ek. Olaj