
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , tojás , mustár1.
Tegyünk fel forrni vizet a tésztának. A csirkemellet vágjuk kisebb csíkokra, vagy kockákra. A megpucolt fokhagyma gerezdeket vágjuk vékony szeletekre.
2.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel olívaolajat és pirítsuk meg rajta a fokhagyma szeleteket.
3.
Majd adjuk hozzá a csirkét és pirítsuk meg azt is. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Ezután Adjuk hozzá a mascarponét és a mustárt. Keverjük jól el, majd 2-3 percig forraljuk össze.
4.
Közben vágjuk csíkokra az aszalt paradicsomot és adjuk a húshoz.
5.
Mindeközben főzzük meg a tésztát 4-6 perc alatt, majd alaposan szűrjük le.
6.
Keverjük a tésztát a raguhoz. Végül adjuk hozzá a fiatal spenótleveleket is, és jól forgassuk össze a tésztával.
250 g Szarvasi mascarpone
300 g Orsó sporttészta
2 nagyobb szelet Csirkemell filé
100 G ASZALT PARADICSOM OLAJBAN
1 nagy ek. Mustár
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!