leendő
partnereinknek

Csiga és gomba

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Vegetáriánus , Fitt , Gyerekeknek , Vendégváró

Allergének

tej , tojás , mustár

Elkészítés

1.

Az alma magházát vájjuk ki egy almacsumázóval, majd vágjuk az almát hosszában ketté.

2.

Az egyik alma vájatába tegyük az egyik sajtot, a másikat a másikéba. Az egyik lesz a csiga, a másik a gomba.

3.

Helyezzük őket el egy tányéron, ahogy a képen látjuk. A sárgarépa szeletet vágjuk csíkokra. Két pici csíkot mártsunk balzsamecet krémbe, vagy egyéb szószba és szúrjuk bele a sajtba. Ez lesz a csiga „szarvacskája”.

4.

Majonézből rajzoljunk napocskát, a sárgarépa csíkokból pedig készítsük el a sugarait.

5.

Majonéz pöttyökből rajzoljunk pöttyöket a gombára. Zöld snidlingszálakból pedig készítsünk zöld füvet, vagy csak egyszerűen dekoráljuk vele a tányért. A majonézt használják a gyerekek mártogatósként.

Hozzávalók

1x20 g Mozzarella Snack

1x20 g Füstölt mozzarella snack

1 db Alma

1-2 ek. Majonéz

1-2 ek. Snidling

Balzsamecet

1 szál Sárgarépa