
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Vegetáriánus , Fitt , Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , tojás , mustár1.
Az alma magházát vájjuk ki egy almacsumázóval, majd vágjuk az almát hosszában ketté.
2.
Az egyik alma vájatába tegyük az egyik sajtot, a másikat a másikéba. Az egyik lesz a csiga, a másik a gomba.
3.
Helyezzük őket el egy tányéron, ahogy a képen látjuk. A sárgarépa szeletet vágjuk csíkokra. Két pici csíkot mártsunk balzsamecet krémbe, vagy egyéb szószba és szúrjuk bele a sajtba. Ez lesz a csiga „szarvacskája”.
4.
Majonézből rajzoljunk napocskát, a sárgarépa csíkokból pedig készítsük el a sugarait.
5.
Majonéz pöttyökből rajzoljunk pöttyöket a gombára. Zöld snidlingszálakból pedig készítsünk zöld füvet, vagy csak egyszerűen dekoráljuk vele a tányért. A majonézt használják a gyerekek mártogatósként.
1x20 g Mozzarella Snack
1x20 g Füstölt mozzarella snack
1 db Alma
1-2 ek. Majonéz
1-2 ek. Snidling
Balzsamecet
1 szál Sárgarépa
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!