Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , VendégváróAllergének
tej1.
A csicseriborsó- és a kukorica konzervet öblítsük le és csöpögtessük le. A kápia paprikát vágjuk apró kockákra, az újhagymát vágjuk finomra.
2.
A mini mozzarellát tépkedjük félbe. Az olívabogyó konzervet szűrjük le. A petrezselyemzöldet szedjük leveleire és mossuk meg.
3.
Tegyünk mindent egy keverőtálba és keverjük jól össze. Ízesítsük citromlével, sóval és borssal. Locsoljuk meg olívaolajjal. Tálaljuk grillezett húsok mellé.
100 g Szarvasi mozzarella mini
1 doboz Csicseriborsó konzerv
1 db Kápia paprika
100 g Csemege kukorica
4 db Koktélparadicsom
2-3 szál Újhagyma
14-15 szem Fekete olíva bogyó
1 csokor Petrezselyemzöld
1/2 db Citrom leve
2-3 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!