leendő
partnereinknek

Csicseriborsó és mozzarella saláta grillezett húsokhoz

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Vendégváró

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A csicseriborsó- és a kukorica konzervet öblítsük le és csöpögtessük le. A kápia paprikát vágjuk apró kockákra, az újhagymát vágjuk finomra.

2.

A mini mozzarellát tépkedjük félbe. Az olívabogyó konzervet szűrjük le. A petrezselyemzöldet szedjük leveleire és mossuk meg.

3.

Tegyünk mindent egy keverőtálba és keverjük jól össze. Ízesítsük citromlével, sóval és borssal. Locsoljuk meg olívaolajjal. Tálaljuk grillezett húsok mellé.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

1 doboz Csicseriborsó konzerv

1 db Kápia paprika

100 g Csemege kukorica

4 db Koktélparadicsom

2-3 szál Újhagyma

14-15 szem Fekete olíva bogyó

1 csokor Petrezselyemzöld

1/2 db Citrom leve

2-3 ek. Olívaolaj

Bors