leendő
partnereinknek

Csavart tészta mascarponéval, tonhallal és kukoricával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Allergének

tej , glutén , tojás , halak

Elkészítés

1.

Főzzük meg a tésztát bő, sós vízben, majd szűrjük le.

2.

Majd egy serpenyőben melegítsük föl a mascarponét, adjuk hozzá a tésztát és jól keverjük el.

3.

A kukoricát csöpögtessük le és öblítsük át. A tonhalat csöpögtessük le., majd morzsoljuk a tésztához. A kukoricát is keverjük hozzá. Ízesítsük kevés citromlével, sóval, borssal. Tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.

Hozzávalók

125 g Szarvasi mascarpone

250 g Csavart tészta

1 Tonhal konzerv

400 g Csemege kukorica

1-2 KK. CITROMLÉ

1 csokor Petrezselyemzöld

Bors