Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás , halak1.
Főzzük meg a tésztát bő, sós vízben, majd szűrjük le.
2.
Majd egy serpenyőben melegítsük föl a mascarponét, adjuk hozzá a tésztát és jól keverjük el.
3.
A kukoricát csöpögtessük le és öblítsük át. A tonhalat csöpögtessük le., majd morzsoljuk a tésztához. A kukoricát is keverjük hozzá. Ízesítsük kevés citromlével, sóval, borssal. Tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.
125 g Szarvasi mascarpone
250 g Csavart tészta
1 Tonhal konzerv
400 g Csemege kukorica
1-2 KK. CITROMLÉ
1 csokor Petrezselyemzöld
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!