Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén1.
A paprikát süssük meg a sütőben kb. 20 perc alatt, majd tegyük egy tálba és fedjük le folpackkal.
2.
10 perc múlva le tudjuk könnyedén húzni a héját, és ki tudjuk magozni. Ezután vágjuk csíkokra a paprikát.
3.
Közben a bagettet vágjuk szép vékony szeletekre, locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal őket, és 200 fokos sütőben pirítsuk meg szépen a szeleteket. Miután kivettük, dörzsöljük be őket egy kis fokhagymával.
4.
Az egyharmadára tegyünk 2-3 db negyedbe vágott koktél paradicsomot, a másik egyharmadára pedig a sült paprika csíkokat. Szórjuk meg őket reszelt mozzarella sajttal, majd tegyük vissza a sütőbe és olvasszuk rá a sajtot kb. 2 perc alatt.
5.
A maradék egyharmadra pedig rakjunk szép vékony szelet olasz, vagy más szalámit, és egy-egy mozzarella golyót. Szórjuk meg a crostiniket egy-egy csipet tengeri sóval, és díszítsük bazsalikom vagy akár petrezselyem levelekkel.
6.
Fogyaszthatjuk melegen, vagy szobahőmérsékleten is. A paprikát megsüthetjük 1-2 nappal korábban is, így még gyorsabban elkészülünk vele.
100 g Szarvasi mozzarella mini
8-10 szelet Szarvasi szeletelt pizza mozzarella
1 Bagett
1-2 gerezd Fokhagyma
8-9 szelet Olasz szalámi
1 db Kápia paprika
5-6 db Koktélparadicsom
1-2 ek. Olívaolaj
Só
6-8 db Bazsalikom levél
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!