Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén , zeller , szójabab , mustár1.
Az olíva olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát és a lereszelt fokhagymát. Adjuk hozzá a húst és pirítsuk fehéredésig.
2.
Öntsük hozzá a paradicsom konzervet és a chilis fűszerkeveréket. Keverjük el jól és kis lángon főzzük 20-25 percig. Az utolsó 5 percben keverjük hozzá a leszűrt, leöblített babkonzervet. Ízesítsük sóval, borssal.
3.
A hotdog kifliket vágjuk úgy félbe, hogy ne teljesen vágjuk át a kiflit. Helyezzük beléjük a virsliket, majd ezt öntsük le a forró chilis babbal.
4.
Szórjuk meg kockákra vágott avokádóval, reszelt mozzarella sajttal és frissen vágott koriander zölddel. Tehetünk rájuk egy-egy evőkanál tejfölt is.
100 g Szarvasi pizza mozzarella
400 g Darált marhahús
400 g Vörösbab
1 doboz Paradicsom konzerv
1 púpos ek. Chilis bab fűszerkeverék
1 fej Hagyma
2 gerezd Fokhagyma
4 db Virsli
4 db Kifli
1 db Avokádó
2 ek. Olívaolaj
20 g Tejföl
1 kis csokor Koriander zöld
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!