Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
A spagettit főzzük meg bő, sós vízben.
2.
A sonkát kockázzuk föl. Forrósítsunk föl egy kevés olíva olajat egy nagyobb serpenyőben, vagy egy lábosban. Pirítsuk meg rajta a sonkakockákat.
3.
Adjuk hozzá a kifőtt, forró tésztát. Üssük rá a tojások sárgáját és jól keverjük el a forró tésztában, hogy vonja be szép krémesen a spagettit.
4.
Majd adjuk hozzá a mascarponét és olvasszuk föl benne. Melegítsük vissza a tésztát és őröljünk rá fekete borsot.
5.
Tálaláskor szórjunk rá frissen reszelt parmezán sajtot.
250 g Szarvasi mascarpone
200 g Sonka
400 g Spagetti
2 ek. Olívaolaj
4 db Tojás sárgája
3-4 ek. Reszelt parmezán
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!