leendő
partnereinknek

Caprese koszorú

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Ünnepi

Allergének

tej

Elkészítés

1.

Egy nagy tányéron rozmaring ágakból formázzunk koszorúformát. A bazsalikom leveleit egyenletesen helyezzük a rozmaringra.

2.

Díszítsük a koszorút a mozzarella golyókkal, olíva bogyókkal és koktélparadicsommal.

3.

Tegyünk még rá karikára vágott, előtte egy kis ecetben áztatott lilahagymát is. A koszorú közepére helyezzünk balzsamecet krémet mártogatósként.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

14-16 szem Töltött olíva bogyó

16-18 db Koktélparadicsom

1/2 db Lilahagyma

2-3 db Bazsalikom levél

Balzsamecet