Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej1.
Egy nagy tányéron rozmaring ágakból formázzunk koszorúformát. A bazsalikom leveleit egyenletesen helyezzük a rozmaringra.
2.
Díszítsük a koszorút a mozzarella golyókkal, olíva bogyókkal és koktélparadicsommal.
3.
Tegyünk még rá karikára vágott, előtte egy kis ecetben áztatott lilahagymát is. A koszorú közepére helyezzünk balzsamecet krémet mártogatósként.
100 g Szarvasi mozzarella mini
14-16 szem Töltött olíva bogyó
16-18 db Koktélparadicsom
1/2 db Lilahagyma
2-3 db Bazsalikom levél
Balzsamecet
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!