
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej1.
A burgonyákat alaposan mossuk meg, majd 200 fokra előmelegített sütőben süssük meg őket kb. 25 perc alatt.
2.
Közben vágjuk csíkokra a bacont és süssük meg egy serpenyőben egy kevés olajon. Majd egy szűrőkanállal vegyük ki a zsírból, tegyük félre, hogy szép ropogósak legyenek.
3.
Ha a burgonyák megsültek, hagyjuk hűlni kicsit őket. Majd vágjuk őket félbe és kaparjuk ki félig a belsejüket. A krumplik belsejét tegyük el más felhasználásra. Enyhén sózzuk meg a burgonya csónakokat.
4.
Reszeljük le a sajtot és töltsük meg vele a burgonyákat. Tegyük vissza a sütőbe és pár perc alatt olvasszuk rájuk a sajtot.
5.
Miután kivettük, szórjuk meg a ropogós bacon kockákkal és a finomra vágott snidlinggel. Tálaljunk hozzá tejfölt.
100 g Szarvasi mozzarella
100 g Bacon
5 db Burgonya
1 ek. Snidling
30-40 g Tejföl
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!