Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1
A bacont forró serpenyőben süssük ropogósra. Majd tegyük félre kicsit hűlni. A visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg a kockára vágott szendvics kenyeret.
2
A megmosott koktélparadicsomokat vágjuk félbe, negyedekbe.
3
A grillsajtot felforrósított grillserpenyőn süssük meg, egy kis olíva olaj hozzáadásával. Kezdjük kicsit magasabb hőfokon, majd vegyük lejjebb. Kb 1 perc sütés után fordítsuk meg, majd a másik oldalát is grillezzük hasonlóan meg. Ha kész, vágjuk kockára a megsült sajt szeletet.
4
A salátát forgassuk át egy kis olíva olajban, balzsamecetben. Sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá a paradicsomot, az összetört bacont, a krutonokat és a grillezett sajtkockákat is.
150 g Szarvasi füstölt grill mozzarella sajt
2 szelet Kenyér
40 g Bacon
10 db Koktélparadicsom
80 g Vegyes saláta
2 Balzsamecet
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!