Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
A csirkecomb filéket jól kenjük be 2 púpos evőkanál BBQ szósszal, majd 180 C-os sütőben süssük meg őket.
2.
Ha készen vannak, akkor vegyük ki a sütőből és hagyjuk kicsit pihenni. Ezalatt vágjuk csíkokra a kaliforniai paprikát és karikákra a hegyes zöldet. Olíva olajon magas hőfokon pirítsuk meg őket, majd adjuk hozzá a karikákra vágott újhagymát és a kis kockákra vágott paradicsomot is.
3.
Közben a combot vágjuk kisebb darabokra és adjuk a zöldségekhez. Adjunk még hozzá 1-2 evőkanál BBQ szószt, hogy legyen szaftosabb. 1-2 percig pirítsuk együtt őket.
4.
Kanalazzuk a tortilla lapokba a tölteléket és reszeljük rájuk a sajt felét. Szorosan tekerjük fel őket és helyezzük hőálló tálba. A maradék reszelt sajttal szórjuk meg a tekercseket.
5.
Tegyük a forró sütőbe és 6-8 perc alatt olvasszuk rájuk a sajtot. Tálaláskor díszítsük kockára vágott mangóval, avokádóval, koriander zölddel és kínálhatunk hozzá egy kis tejfölt is.
200 g Szarvasi füstölt mozzarella
250 g Csirkecomb filé
4 ek. BBQ szósz
1 piros Kaliforniai paprika
1 db Erős paprika
2 szál Újhagyma
1 db Paradicsom
4 db Tortilla lap
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!