Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , diófélék1.
Az összedarált kekszet tegyük a kelyhek aljára, és erre öntsük rá a 100 g cukorral felvert mascarponét.
2.
Szeleteljünk fel 2 banánt, és tegyük a szeleteket a felkockázott ananásszal együtt a mascarponéra.
3.
Közben főzzünk pudingot a pudingporból, fél liter tejből és 50 g cukorból. A langyosra hűlt pudingot öntsük a kelyhekbe.
4.
Verjünk föl fél liter jó zsíros tejszínt 50 g cukorral, és kanalazzuk a kelyhek tetejére. Erre helyezzük a maradék 2 banánt felszeletelve és a diót. Tálalhatjuk azonnal, vagy lehűtve később is.
500 g Szarvasi mascarpone
215 g Zabkeksz
4 db Banán
4 szelet Ananász
1 csomag Vaníliás pudingpor
500 ml Tej
200 g Cukor
500 ml Tejszín
80 g Dió
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!