Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
VendégváróAllergének
tej , tojás , mustár1.
A bacon-t, vagy kolozsvári szalonnát vágjuk kis kockákra, majd pirítsuk meg egy serpenyőben egy kis zsiradék hozzáadásával.
2.
Közben negyedeljük a paradicsomot, a magjait távolítsuk el és a húsát vágjuk apró kockákra. Az újhagymát szeleteljük vékonyra.
3.
Mindezeket keverjük össze a majonézzel, a mascarponéval és a mustárral. Sózzuk, borsozzuk. Tálaljuk zöldséghasábokkal, saláta levelekkel és kenyérchipsszel, vagy sós keksszel. Ezt a mártogatóst szendvicskrémként is használhatjuk.
50 g Szarvasi mascarpone
150 g Bacon
2 db Paradicsom
3 ek. Majonéz
1 szál Újhagyma
1/2 ek. Mustár
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!