leendő
partnereinknek

Baconös, paradicsomos, mascarponés mártogatós

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Vendégváró

Allergének

tej , tojás , mustár

Elkészítés

1.

A bacon-t, vagy kolozsvári szalonnát vágjuk kis kockákra, majd pirítsuk meg egy serpenyőben egy kis zsiradék hozzáadásával.

2.

Közben negyedeljük a paradicsomot, a magjait távolítsuk el és a húsát vágjuk apró kockákra. Az újhagymát szeleteljük vékonyra.

3.

Mindezeket keverjük össze a majonézzel, a mascarponéval és a mustárral. Sózzuk, borsozzuk. Tálaljuk zöldséghasábokkal, saláta levelekkel és kenyérchipsszel, vagy sós keksszel. Ezt a mártogatóst szendvicskrémként is használhatjuk.

Hozzávalók

50 g Szarvasi mascarpone

150 g Bacon

2 db Paradicsom

3 ek. Majonéz

1 szál Újhagyma

1/2 ek. Mustár

Bors