Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
Gyerekeknek , VegetáriánusAllergének
tej , glutén , tojás1.
A lisztből, tejből, tojásból és egy csipet sóból keverjünk palacsintatésztát és hagyjuk állni, míg elkészítjük a krémeket.
2.
Az avokádót vágjuk félbe, kanalazzuk ki a húsát. A paradicsomot vágjuk negyedekbe, vágjuk ki a magos részét és csak a húsát kockázzuk fel. Az újhagymát vágjuk finomra. A fokhagymát reszeljük le.
3.
Nyomkodjuk szét egy villával az avokádót és keverjük össze a krém összetevőit.
4.
A babot szűrjük le, jól csöpögtessük le, majd törjük alaposan szét. A fokhagymát reszeljük le és keverjük össze a püré összetevőit.
5.
A palacsintatésztából süssünk 6 db palacsintát. Kenjük meg őket a babpürével, majd az avokádóval is. Végül kanalazzunk rá ricottát. Fogyaszthatjuk langyosan, de akár hidegen is.
250 g Szarvasi ricotta
1 doboz kb. 400 g Vörösbab
1/2 tk. Római kömény
néhány ek. Citromlé
1-2 csipet Cayenna bors
0,5 csokor Petrezselyemzöld
1 gerezd Fokhagyma
2 ek. Olívaolaj
150 g Liszt
300 ml Tej
2 db Tojás
Só
2 db Avokádó
2 ek. Olívaolaj
1-2 csipet Cayenna bors
1 ek. Friss koriender zöld
néhány ek. Citromlé
1 db Paradicsom
1 szál Újhagyma
1 gerezd Fokhagyma
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!