Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej1.
Az avokádót hámozzuk meg, vágjuk hosszában félbe és vegyük ki a magját. Szeleteljük fel.
2.
A koktélparadicsomokat vágjuk félbe, vagy negyedekbe.
3.
Tegyük egy keverőtálba az avokádót, a paradicsomot és a mozzarella sajtot. Sózzuk borsozzuk őket.
4.
Tegyük tányérba, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal és balzsamecettel, vagy balzsamecet krémmel. Díszítsük friss bazsalikom levelekkel.
100 g Szarvasi mozzarella mini
1 db Avokádó
6-8 db Koktélparadicsom
8-10 db Bazsalikom levél
1-2 ek. Olívaolaj
Balzsamecet
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!