leendő
partnereinknek

Avokádó, paradicsom és mozzarella saláta

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus

Allergének

tej

Elkészítés

1.

Az avokádót hámozzuk meg, vágjuk hosszában félbe és vegyük ki a magját. Szeleteljük fel.

2.

A koktélparadicsomokat vágjuk félbe, vagy negyedekbe.

3.

Tegyük egy keverőtálba az avokádót, a paradicsomot és a mozzarella sajtot. Sózzuk borsozzuk őket.

4.

Tegyük tányérba, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal és balzsamecettel, vagy balzsamecet krémmel. Díszítsük friss bazsalikom levelekkel.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

1 db Avokádó

6-8 db Koktélparadicsom

8-10 db Bazsalikom levél

1-2 ek. Olívaolaj

Balzsamecet

Bors