Antipasti nyársak

ANTIPASTI NYÁRSAK

Elkészítési idő

5-30 perc

ANTIPASTI NYÁRSAK

Kategória

Falatkák

ANTIPASTI NYÁRSAK

Cimkék

Ünnepi , Vendégváró
ANTIPASTI NYÁRSAK

Allergének

tej , glutén , tojás

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

14-15 szem Töltött olíva bogyó

1-2 db Kápia paprika

14-15 szelet Olasz szalámi

pár db Pepperoni

1-2 szelet Kenyér

14-15 db Bazsalikom levél

Elkészítés

1.

A sült paprikát hámozzuk meg, magozzuk ki és vágjuk hosszában szélesebb csíkokra, majd nagyobb darabokra. A sonkát vágjuk félbe, majd hajtsuk be őket. A lepényből vágjunk kb 3 cm-es darabokat.

2.

Kezdjük felhúzni a nyársakat. Kezdhetjük a kenyér darabokkal, majd az olíva bogyókkal. Jöhetnek a sonka szeletek, majd a sült paprika darabokba tekert Szarvasi Mini Mozzarella golyók. Ezután jöhetnek a bazsalikom levelek. Majd a kb. 3 cm-esre vágott pepperoni darabok, a behajtogatott szalámi szeletek, végül az articsóka darabok. A sorrend természetesen változhat, de tartsuk szem előtt, hogy mit mivel ennénk szívesen.