Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás1.
A sült paprikát hámozzuk meg, magozzuk ki és vágjuk hosszában szélesebb csíkokra, majd nagyobb darabokra. A sonkát vágjuk félbe, majd hajtsuk be őket. A lepényből vágjunk kb 3 cm-es darabokat.
2.
Kezdjük felhúzni a nyársakat. Kezdhetjük a kenyér darabokkal, majd az olíva bogyókkal. Jöhetnek a sonka szeletek, majd a sült paprika darabokba tekert Szarvasi Mini Mozzarella golyók. Ezután jöhetnek a bazsalikom levelek. Majd a kb. 3 cm-esre vágott pepperoni darabok, a behajtogatott szalámi szeletek, végül az articsóka darabok. A sorrend természetesen változhat, de tartsuk szem előtt, hogy mit mivel ennénk szívesen.
100 g Szarvasi mozzarella mini
14-15 szem Töltött olíva bogyó
1-2 db Kápia paprika
14-15 szelet Olasz szalámi
pár db Pepperoni
1-2 szelet Kenyér
14-15 db Bazsalikom levél
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!