Pestós spagetti rántott mozzarellával

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Grill Mozzarella 200 g spagetti 1 db cukkíni 2 ek pesto 1 ek kesudió tojás zsemlemorzsa liszt olaj só, bors
Grill Mozzarella

Elkészítés:

  • A spagettit lobogó, sós vízben főzzük meg.
  • Ezalatt vágjuk a cukkínit hosszában félbe, majd szeleteljük fel. Forró olíva olajon pirítsuk meg. A pirított kesudiót kissé aprítsuk fel.
  • A sajtszeleteket vágjuk 4 felé, majd lisztben, tojásban és nagy szemű zsemlemorzsában panírozzuk be. Ha szükséges, a tojásban és zsemlemorzsában forgassuk meg kétszer. Majd forró olajban süssük ki őket.
  • Ha kész a tészta, szűrjük le és forgassuk meg a pestóban és a kesudióban. Keverjük hozzá a cukkínit is. Tálaljuk a rántott sajtrudakkal.

 

Legújabb receptjeink