Paradicsomos gnocchi ricottával

Hozzávalók:

250 g Szarvasi Ricotta 500 g konyhakész gnocchi 150 g füstölt, főtt császárszalonna 1 marék bébi spenót 350 ml paradicsomos tésztaszósz 50 g parmezán sajt só, bors
Ricotta

Elkészítés:

  • A gnocchit főzzük meg a tasakján leírtak szerint.
  • Közben vágjuk kockára a szalonnát és pirítsuk meg egy kis olíva olajon. Öntsük hozzá a tésztaszószt és melegítsük fel. Keverjük hozzá a közben megfőtt és leszűrt gnocchit.
  • Adjuk hozzá a bébi spenótot és a ricottát is. Öntsük át egy hőálló tálba, majd szórjuk meg a tetejét reszelt parmezán sajttal.
  • Tegyük 190C-ra előmelegített sütőbe és süssük össze 10-15 perc alatt. Tálaljuk forrón.

 

Legújabb receptjeink