
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
A spenótleveleket olvasszuk ki és jól csavarjuk ki.
2.
A szalonnát vágjuk kockákra és az olívaolajon pirítsuk meg.
3.
Ezalatt vágjuk finomra a hagymát és pirítsuk meg a forró zsiradékon. Majd adjuk hozzá a gombát és azt is pirítsuk meg.
4.
Ezután tegyük rá az összedarabolt spenótot és a csíkokra vágott aszalt paradicsomot. Végül adjuk hozzá a kockákra vágott pizza mozzarellát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk kicsit hűlni.
5.
Közben nyújtsuk ki a 6 db pizza labdát kör alakúra. (A pizzatészta receptjét erre a linkre kattintva éritek el.) Tegyük a tölteléket az egyik felébe, majd hajtsuk rá a tészta másik felét és a kezünkkel hajtsuk be a széleit, hogy sütés közben ne jöjjön ki a töltelék.
6.
Kenjük meg olívaolajjal a tészta tetejét és 220 fokos sütőben süssük készre kb. 10 perc alatt.
300 g Szarvasi pizza mozzarella
750 g Spenótlevél
g Pizzatészta
300 g Szalonna
2 fej Hagyma
4 ek. Olívaolaj
450 db Csiperke gomba
9 db Aszalt paradicsom
OLÍVAOLAJ A TÉSZTA KENÉSÉHEZ
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!