leendő
partnereinknek

Málnahabos-csokipudingos csemege fagylalttölcsérben

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Ünnepi , Gyerekeknek , Vendégváró

Allergének

tej , glutén , tojás , diófélék , szója

Elkészítés

1

A mascarponét verjük föl a tejszínnel, a vanília rúd kikapart magvaival és a cukorral.

2.

Keverjük hozzá a málnát is. Keverjük úgy, hogy a málna nagy része törjön össze.

3.

Készítsük el a csokoládépudingot a tasakján található leírás szerint a tejjel és a cukorral. Ha kész, hagyjuk kicsit hűlni.

4.

Kanalazzuk a pudingot a tölcsérekbe. A tölcséreket tegyük keskeny poharakba, hogy ne dőljenek el. Kisebb adagokat is készíthetünk kisebb gyerekeknek akár 8 tölcsérbe is, vagy nagyobb adagokat nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek 4-6 tölcsérbe.

5.

A málnahabot tegyük habzsákba és nyomjuk a puding tetejére. Fogyasszuk el viszonylag rövid idő alatt, különben a hab és a puding nagyon eláztatja a tölcséreket.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

1 db Vanília rúd

100 ml Tejszín

250 g Málna

3-4 ek. + 100 g Cukor

1 tasak Csokoládépuding

500 ml Tej

4-8 db Fagylalttölcsér