Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás , diófélék , szója1
A mascarponét verjük föl a tejszínnel, a vanília rúd kikapart magvaival és a cukorral.
2.
Keverjük hozzá a málnát is. Keverjük úgy, hogy a málna nagy része törjön össze.
3.
Készítsük el a csokoládépudingot a tasakján található leírás szerint a tejjel és a cukorral. Ha kész, hagyjuk kicsit hűlni.
4.
Kanalazzuk a pudingot a tölcsérekbe. A tölcséreket tegyük keskeny poharakba, hogy ne dőljenek el. Kisebb adagokat is készíthetünk kisebb gyerekeknek akár 8 tölcsérbe is, vagy nagyobb adagokat nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek 4-6 tölcsérbe.
5.
A málnahabot tegyük habzsákba és nyomjuk a puding tetejére. Fogyasszuk el viszonylag rövid idő alatt, különben a hab és a puding nagyon eláztatja a tölcséreket.
250 g Szarvasi mascarpone
1 db Vanília rúd
100 ml Tejszín
250 g Málna
3-4 ek. + 100 g Cukor
1 tasak Csokoládépuding
500 ml Tej
4-8 db Fagylalttölcsér
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!