Mennyiség oldalanként:
A cukkinit vágjuk félbe keresztben és szeleteljük fel. Sózzuk be és hagyjuk kb 15 percig állni.
A lisztből, tejből, tojásból és egy csipet sóból keverjünk palacsintatésztát és hagyjuk állni, míg elkészítjük a krémeket.
Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Pároljuk üvegesre olíva olajon egy serpenyőben. Közben hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk őket kb. 2 cm-es kockákra. Adjuk a hagymához és keverjük el benne.
A zöldségeket olvasszuk ki. A lilahagymát szeleteljük fel. Olíva olaj és vaj keverékén pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a zöldségeket és pároljuk rajta 2-3 percig. Sózzuk, borsozzuk.
A csirkecomb filéket jól kenjük be 2 púpos evőkanál BBQ szósszal, majd 180 C-os sütőben süssük meg őket.
A marha steakeket vágjuk csíkokra és sózzuk, borsozzuk. A paprikát is csíkozzuk fel, a gombát és az újhagymát szeleteljük.
A padlizsánt vágjuk hosszában kb fél cm vastag szeletekre. Sózzuk meg, majd tegyük félre egy kicsit.
A káposzta külső leveleit szedjük le, majd vágjuk ki a torzsáját. Ezután szeleteljük vékonyra a leveleket, majd forró, sós vízben főzzük 3-4 percig. Ha kész, szűrjük le.
3-3 tojást külön verjünk fel egy kis sóval, borssal.
Hevítsünk olajat egy nagyobb lábosban, majd pároljuk meg rajta a finomra vágott hagymát és fokhagymát.
A paprikákat 220 C-os sütőben süssük meg 20-25 perc alatt, majd tegyük egy tálba és fedjük le folpackkal őket. Hagyjuk hűlni. Ezután szedjük le a héjukat, vegyük ki a csumájukat és magozzuk ki őket, majd vágjuk csíkokra.
A brokkolit szedjük rózsáira és bő, sós vízben blansírozzuk meg, majd hűtsük le hideg vízzel.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és egy kis olajon süssük készre, majd hagyjuk pihenni 3-4 percig. Ezután vágjuk kisebb kockákra.
A kekszet daráljuk le, majd 2 ek olvadt vajjal jól keverjük össze. Egy 22-24 cm-es kapcsos tortaforma alját béleljük ki sütőpapírral. Nyomkodjuk le az aljára a kekszes darát.