Mennyiség oldalanként:
A dinnyét vágjuk darabokra. A saláta leveleit tépkedjük le és alaposan mossuk meg, majd szárítsuk le. A szőlőszemeket vágjuk félbe.
Készítsünk egy paradicsomszószt. Vágjuk finomra a hagymát és 2 ek olíva olajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a passatát és hozzuk forrásba. Majd vegyük lejjebb a lángot, hogy csak éppen hogy rotyogjon.
A nektarint vágjuk cikkekre, majd forró grillserpenyőben kevés olíva olajon grillezzük meg.
A gombát tisztítsuk meg, sózzuk és locsoljuk meg olíva olajjal. Tegyük egy hőálló tálba és süssük meg 200 C-os sütőben.
A zöldségeket vágjuk pár centis kockákra. A padlizsánt alaposan sózzuk be, majd hagyjuk kb. 20 percig állni. Ezután jól csavarjuk ki.
Egy kevés vajon futtassuk meg a málnát, Locsoljuk meg egy kis juharsziruppal. Hagyjuk, hogy a málna egy kis része essen szét, de maradjanak benne egész szemek is. Végül keverjünk hozzá pár csepp balzsamecetet is.
A sajtokat vágjuk 4-4 hosszú csíkba. A sonka szeleteket vágjuk félbe és tekerjük be velük a sajt csíkokat.
A spárgát lobogó sós vízben főzzük meg 3 perc alatt roppanósra, majd gyorsan hűtsük le jéghideg vízben. Majd vágjuk 2-3 darabba őket.
A kiolvasztott leveles spenótot jól nyomkodjuk ki és aprítsuk fel. Forrósítsunk fel egy serpenyőben 2 ek olíva olajat és pirítsuk meg rajta a spenótot 1-2 perc alatt. Reszeljünk rá fokhagymát.
A cukkinit vágjuk félbe keresztben és szeleteljük fel. Sózzuk be és hagyjuk kb 15 percig állni.
A lisztből, tejből, tojásból és egy csipet sóból keverjünk palacsintatésztát és hagyjuk állni, míg elkészítjük a krémeket.
Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Pároljuk üvegesre olíva olajon egy serpenyőben. Közben hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk őket kb. 2 cm-es kockákra. Adjuk a hagymához és keverjük el benne.
A zöldségeket olvasszuk ki. A lilahagymát szeleteljük fel. Olíva olaj és vaj keverékén pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a zöldségeket és pároljuk rajta 2-3 percig. Sózzuk, borsozzuk.
A csirkecomb filéket jól kenjük be 2 púpos evőkanál BBQ szósszal, majd 180 C-os sütőben süssük meg őket.
A marha steakeket vágjuk csíkokra és sózzuk, borsozzuk. A paprikát is csíkozzuk fel, a gombát és az újhagymát szeleteljük.