Mennyiség oldalanként:
A kolbászt vágjuk vékony karikákra, majd vágjuk félbe a őket.
Készítsük el a tésztát. Válasszuk ketté a tojásokat. A sárgáját verjük fel a cukorral. Külön verjük fel a fehérjét is egy csipet sóval. A lisztet keverjük ki szép lassan a tejjel. Keverjük a tojássárgájához. Majd adjuk hozzá az olvadt vajat és keverjük hozzá óvatosan a felvert tojásfehérjét is.
Áztassuk be a gombát kb. 2 dl forró vízbe. Tisztítsuk meg a póréhagymát, majd vágjuk kisebb kockákra. Dinszteljük meg a vajon puhára. Ezalatt hámozzuk meg a krumplit és kockázzuk fel.
Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. A sáfrányt áztassuk be pár evőkanál langyos vízbe. Egy széles aljú lábosban forrósítsuk fel a vajat és dinszteljük meg rajta a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a babérlevelet.