Mennyiség oldalanként:
A tészta alapanyagait gyorsan gyúrjuk össze, majd egy kilisztezett deszkán nyújtsuk ki néhány milliméter vastagságúra. Hajtsuk fel a nyújtófára és ennek segítségével helyezzük egy gyümölcstorta formába. A kilógó széleit tépkedjük le, de tegyük félre, hátha szükség lesz rá az esetleg megrepedt tésztát pótolni. Tegyük hűtőbe kb. fél órára, vagy akár 1-2 napra is.
A halat vágjuk kisebb darabokra, a füstölt halat fejtsük le a bőréről és tépkedjük szét. Egy húsdarálón daráljuk le mindkét féle halat.
A kiolvasztott és jól lecsepegtetett tenger gyümölcseit pirítsuk le vajon 2-3 perc alatt. Sózzuk, borsozzuk.
Egy konyhai robotgépben aprítsuk össze a pisztrángot, majd keverjük hozzá a mascarponét, mustárt, citromlevest, snidlinget, tormát és a sót, borsot.
A marhahúst tegyük be egy órára 10%-os sóoldatba.(1 liter víz, 100 g só)
A mozzarellát reszeljük le, majd keverjük össze a mascarponéval. Keverjük hozzá a lereszelt fokhagymát, a citromhéjat, a bazsalikom levelet, kevés sót, borsot.
A hagymát pucoljuk meg és vágjuk vékony szeletekre. Laktózmentes vajon, kis lángon hosszú időn keresztül pároljuk, míg végül karamellizálódik kissé.
A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel édesítőszerrel,narancshéjjal, fahéjjal, vaníliával, majd verjük hozzá a mascarponét.
A mascarponét keverjük össze a petrezselyem zölddel, a magos mustárral és a lereszelt fokhagymával.
Szurkáljuk meg az édesburgonyát egy villával és egy tálban, lefedve süssük puhára a mikrohullámú sütőben kb. 8-10 perc alatt.
A hagymát vágjuk apróra és a vajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a curry port és kis lángon időnként megkeverve pároljuk még 3-4 percig.
Egy nagy tálra helyezzük a füstölt lazac szeleteket.
Egy nagy tányéron rozmaring ágakból formázzunk koszorúformát. A bazsalikom leveleit egyenletesen helyezzük a rozmaringra.