Mennyiség oldalanként:
A kekszet daráljuk le, majd 2 ek olvadt vajjal jól keverjük össze. Egy 22-24 cm-es kapcsos tortaforma alját béleljük ki sütőpapírral. Nyomkodjuk le az aljára a kekszes darát.
A hagymát vágjuk apróra és a vajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a curry port és kis lángon időnként megkeverve pároljuk még 3-4 percig.
Egy nagy tálra helyezzük a füstölt lazac szeleteket.
Egy nagy tányéron rozmaring ágakból formázzunk koszorúformát. A bazsalikom leveleit egyenletesen helyezzük a rozmaringra.
A harcsát vágjuk 4 egyforma szeletbe. Jól kenjük be olíva olajjal és a fűszerkeverékkel. Hagyjuk pár órát állni a hűtőben.
A mascarponét keverjük össze a tormával és a citromlével. Kissé sózzuk, borsozzuk.
Melegítsük elő a sütőt 200 C-ra.Vágjuk vékony szeletekre a salottát és a fokhagymát. Egy lábosban olvasszunk meg egy ek vajat, majd pároljuk puhára rajta a hagymát és a fokhagymát.
A halfiléket sózzuk be és tegyük félre kb. fél órára őket.
Az édesburgonyát süssük meg forró sütőben héjastul, vagy pedig tegyük egy műanyag tálba, és lefedve a mikorhullámú sütőben készítsük el 8-10 perc alatt. Használhatjuk rögtön, vagy lehűtve, később.
A gnocchit főzzük meg a tasakján leírtak szerint.
A spenótot olvasszuk ki, majd aprítsuk fel. Egy kisebb vöröshagymát aprítsunk fel, majd egy kis olíva olajon pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a fokhagymát, kevergetve pirítsuk fél percig, majd adjuk hozzá a spenótot. Futtassuk át a hagymás zsiradékon 2-3 percig, időnként megkeverve.
A csirkemell filéket nyissuk szét egy éles késsel. Klopfoljuk ki enyhén, hogy szép, könnyen kezelhető formája legyen. Sózzuk és enyhén borsozzuk mindkét oldalát.
A tésztát a csomagolásán leírtak szerint főzzük meg bő, sós vízben, majd öblítsük és csöpögtessük le.
A kekszet daráljuk össze 3 ek olvadt vajjal. Béleljük ki egy kb. 23 cm-es csatos tortaforma alját sütőpapírral. Ebbe nyomkodjuk bele a kekszes alapot. Süssük 10 percig 180C-os sütőben. Majd vegyük ki és hagyjuk hűlni.
A tojássárgákat verjük fel szép habosra a cukorral és a vaníliás cukorral.