Mennyiség oldalanként:
Egy nagy tányéron rozmaring ágakból formázzunk koszorúformát. A bazsalikom leveleit egyenletesen helyezzük a rozmaringra.
A harcsát vágjuk 4 egyforma szeletbe. Jól kenjük be olíva olajjal és a fűszerkeverékkel. Hagyjuk pár órát állni a hűtőben.
A mascarponét keverjük össze a tormával és a citromlével. Kissé sózzuk, borsozzuk.
A halfiléket sózzuk be és tegyük félre kb. fél órára őket.
Az édesburgonyát süssük meg forró sütőben héjastul, vagy pedig tegyük egy műanyag tálba, és lefedve a mikorhullámú sütőben készítsük el 8-10 perc alatt. Használhatjuk rögtön, vagy lehűtve, később.
A fűszerkeveréket keverjük el egy pár ek olíva olajjal. Jól dörzsöljük be vele a fürjeket kívül, belül. Tegyük hűtőbe pár órára.
A gnocchit főzzük meg a tasakján leírtak szerint.
A mascarponét és a mogyoróvajat keverjük össze. Kenjük meg vele a tortilla lapot.
A dinnyét és a banánt kockázzuk fel 7-7 db-ra. A szalámiról szedjük le a héját. Majd húzzuk a gyümölcsöket, a mozzarella sajtot és a szalámit a nyársakra. Jól zárható dobozba tegyük el.
A tésztát a csomagolásán leírtak szerint főzzük meg bő, sós vízben, majd öblítsük és csöpögtessük le.
Készítsünk 4 db, egyenként 100 g-os burgert. A darált húst keverjük össze a zsemlemorzsával és a tojással, sózzuk, borsozzuk. Majd mindegyiket tekerjük be egy-egy szelet baconnel.
A csirkemellet vágjuk ketté, hogy 4 nagyjából egyforma szeletet kapjunk. Kenjük be olíva olajjal, majd dörzsöljük be kedvenc grill fűszerkeverékünkkel.
A karajt kenjük meg olíva olajjal és dörzsöljük be a grill fűszerkeverékkel. Az ananásszal együtt grillezzük meg őket kb. 10 perc alatt.
A csirkecombokról fejtsük le a húst és tépkedjük kisebb darabokra.
A csicseriborsó- és a kukorica konzervet öblítsük le és csöpögtessük le. A kápia paprikát vágjuk apró kockákra, az újhagymát vágjuk finomra.