Mennyiség oldalanként:
A paprikát vágjuk csíkokra, a cukkínit hasábokra. A lilahagymát vékony cikkekre. Szórjuk meg a fűszerkeverék nagyobb részével és egy kis olíva olajjal.
A sajt szeleteket vágjuk ketté, hogy 4 db vékonyabb sajtszeletet kapjunk. A 4 kenyérszelet mindegyikének egyik felét kenjük meg vékonyan vajjal. A nem vajas felükre tegyük a sajtot és 1-1 szép szelet Pármai sonkát. Tegyük össze őket és egy szendvicssütőben süssünk belőlük melegszendvicset.
A bulgurt kissé pirítsuk meg olíva olajban, majd lobogó, sós vízben főzzük készre. Ha kész, tegyük ki egy tányérra, hogy hűljön.
A bacont forró serpenyőben süssük ropogósra. Majd tegyük félre kicsit hűlni. A visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg a kockára vágott szendvics kenyeret.
Ha konzerv borsót használunk,akkor szűrjük le,ha fagyasztottat,akkor engedjük ki és 2 perc alatt főzzük meg sós vízben,majd hűtsük le hideg vízben.
Egy konyhai robotgépben aprítsuk össze a pisztrángot, majd keverjük hozzá a mascarponét, mustárt, citromlevest, snidlinget, tormát és a sót, borsot.
A mozzarellát reszeljük le, majd keverjük össze a mascarponéval. Keverjük hozzá a lereszelt fokhagymát, a citromhéjat, a bazsalikom levelet, kevés sót, borsot.
A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel édesítőszerrel,narancshéjjal, fahéjjal, vaníliával, majd verjük hozzá a mascarponét.
A kolbászt vágjuk vékony karikákra, majd vágjuk félbe a őket.
A csirkemell szeleteket kissé klopfoljuk ki. Sózzuk meg őket.
Vágjuk finomra a salottát, kockákra a gombát és a kalifornai paprikát.
A fehércsokit olvasszuk fel vízgőz fölött. Adjuk a mascarponéhoz és a 2 tojás sárgájához. Verjük fel alaposan.