Mennyiség oldalanként:
A sütőt melegítsük elő 190 °C-ra. A leveles tésztát hajtsuk ki egy tepsire a sütőpapírjával együtt. Egy késsel vágjunk egy pár mm mély vékony csíkot a széleitől kb. 1,5 cm-re, ez lesz a széle. Fedjük le egy alufóliával és a csíkokon belüli részt szórjuk meg szárazbabbal, vagy csicseriborsóval nehezékként. Süssük így vakon kb. 10-12 percig. Közben vágjuk apróra a petrezselyem zöldet. Egy villával nyomkodjuk szét a ricottát a feta sajttal és a tojással keverjük össze. Keverjük hozzá a petrezselyem zöldet is. Szórjuk meg frissen őrölt fekete borssal.
A lilahagymát hámozzuk meg és vágjuk cikkekre. Forrósítsunk fel kevés olívaolajat egy serpenyőben. Majd kis lángon, lefedve fonnyasszuk meg rajta a hagyma cikkeket. Ezalatt hajtsuk ki a tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire. A széleitől kb. 1 cm-re vágjunk belé egy csíkot, ez lesz a pereme.
A mozzarellát és a fetát reszeljük le, majd keverjük össze a sajtkrémmel. Nedvesítsünk be egy konyharuhát és ezzel fedjük le a réteslapokat, amelyeket éppen nem használunk. Vegyünk ki egy lapot, terítsük szét egy nagyobb felületen, pl. egy nyújtódeszkán, vagy egy nagy vágódeszkán. Vágjuk 4 egyenlő szélességű csíkra. A lisztet és a vizet keverjük el sűrű, ragacsos tésztává.