Mennyiség oldalanként:
A hagymát vágjuk finomra, a fokhagymát vágjuk vékony szeletekre. Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat, ezen kezdjük el pirítani a hagymát és a fokhagymát. Ezalatt vágjuk vékony szeletekre a gombát. Adjuk a hagymához és pirítsuk meg. Fűszerezzük kakukkfűvel, ízesítsük sóval, borssal. Ha a gomba elfőtte a levét, akkor adjunk hozzá frissen vágott petrezselyem zöldet is. Hagyjuk hűlni.
A karajt vágjuk 4 egyforma vastag szeletre. Verjük ki őket szép nagyra. A szeleteket enyhén sózzuk, borsozzuk. Fektessük rájuk a sonka szeleteket, majd szórjuk meg őket lereszelt Szarvasi Füstölt Mozzarellával. A széleit hajtsuk be, majd tekerjük fel szépen őket.
A hagymát vágjuk finomra és egy kevés olajon pirítsuk meg. A végén adjuk hozzá a lereszelt fokhagyma gerezdeket. A sütőt melegítsük elő 190 fokra.
A hagymát pucoljuk meg és vágjunk le belőle 2 szép szeletet, ezt tegyük félre. A többit vágjuk nagyon finomra. Keverjük jól össze a hússal. Sózzuk, borsozzuk a masszát. A paradicsomot szeleteljük fel. A saláta leveleket mossuk le és szárítsuk le.
Tegyük fel a krumplit sós vízben főni. Főzzük meg félig. A csirkemellet vágjuk csíkokra, és dörzsöljük be a fűszerkeverékkel és egy kis olívaolajjal. A sütőt melegítsük elő 200 fokra.