Mennyiség oldalanként:
A nektarint vágjuk vékony szeletekre. A pisztáciát hámozzuk meg és vágjuk nagyobb darabokra.
A szőlőt és a mozzarellát vágjuk félbe. A diót törjük negyedekbe.
A sárgadinnye magjait vájjuk ki, majd egy kicsit a húsából is szedjünk ki, hogy a helyére elférjenek a bogyós gyümölcsök.
2 ek. olíva olajjal és egy pár csepp citromlével keverjünk ki egy kis dresszinget. Forgassuk meg benne a bébi spenótot.
A dinnyét vágjuk darabokra. A saláta leveleit tépkedjük le és alaposan mossuk meg, majd szárítsuk le. A szőlőszemeket vágjuk félbe.
A nektarint vágjuk cikkekre, majd forró grillserpenyőben kevés olíva olajon grillezzük meg.
A sajtokat vágjuk 4-4 hosszú csíkba. A sonka szeleteket vágjuk félbe és tekerjük be velük a sajt csíkokat.
A spárgát lobogó sós vízben főzzük meg 3 perc alatt roppanósra, majd gyorsan hűtsük le jéghideg vízben. Majd vágjuk 2-3 darabba őket.
Az édesburgonyát süssük meg forró sütőben héjastul, vagy pedig tegyük egy műanyag tálba, és lefedve a mikorhullámú sütőben készítsük el 8-10 perc alatt. Használhatjuk rögtön, vagy lehűtve, később.
A fűszerkeveréket keverjük el egy pár ek olíva olajjal. Jól dörzsöljük be vele a fürjeket kívül, belül. Tegyük hűtőbe pár órára.
A csirkecombokról fejtsük le a húst és tépkedjük kisebb darabokra.
A mozzarella sajtot tépkedjük darabjaira. A saláta összetevőit tegyük egy keverőtálba, majd locsoljunk rá egy evőkanálnyit a paradicsom olajából és egy evőkanál citromlét.
A lilahagymát hámozzuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre. Öntsük le egy kis almaecettel. Helyezzük a lazacot egy tálra. Tegyük rá a megmosott galambbegy saláta leveleket.
A narancsot hámozzuk meg, majd a hártyák mentén filézzük ki. Készítsük öntetet az olívaolajból és egy evőkanál frissen facsart narancsléből.
A csirkehúst tépkedjük nagyobb darabokra. A szőlőt szedjük le a fürtről és mossuk meg. Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk negyedbe, vágjuk ki a magjait és kockázzuk fel. A hagymát vágjuk vékony szeletekre.