Zöldséges bulgurral és mozzarellával töltött paradicsom

Hozzávalók:

1 db Szarvasi Mozzarella Light 4 db paradicsom,nagy 150 g bulgur 200 g zöldségmix,fagyasztott 1 csokor petrezselyem zöld Kevés vaj Só,bors
Mozzarella Light

Elkészítés:

  • A bulgurt főzzük meg sós vízben a csomagolásán leírtak szerint.
  • Közben az apróra vágott zöldségekből álló mixet pároljuk meg egy kis vajon.A mozzarella sajtot vágjuk kis kockákra,a petrezselyem zöldet vágjuk finomra.
  • A közben megfőtt bulgurral keverjük össze a zöldségeket,a sajtot és a petrezselymet.Kissé sózzuk,borsozzuk.
  • A nagyméretű paradicsomok tetejét vágjuk le,de tegyük félre.A lét és a magokat kaparjuk ki és töltsük meg a bulgurral a paradicsomokat.Helyezzük vissza a tetejüket.
  • 200C-ra előmelegített sütőben süssük őket készre 10-15 perc alatt.

 

Legújabb receptjeink