Vegyes tízórai tál mozzarella rudakkal

Hozzávalók:

2 db Szarvasi Mozzarella rúd kis darab kabanos kolbász kis darab uborka kis darab sárgarépa 2-3 fürt ribizli 3 db digestive keksz 1 ek aszalt vörösáfonya 1 ek pekándió
Mozzarella Snack

Elkészítés:

  • Az uzsonnatál összeállításánál fontos, hogy jóízű, egyben egészséges ételeket válogassunk össze a gyerekeknek. Olyanokat, amelyeket könnyen elfogyaszt, szereti, akár nassként is eheti és akár több adagban is meg tudja enni.
  • Ebben a tálban a legfinomabb ízű dióféle, a pekándió található, rendkívül jó íze mellett, magas vitamin- és antioxidáns tartalma kiemelkedő. A vörösáfonya és ribizli szintén magas ásványi anyag tartalmú gyümölcsök, védik az immunrendszert, az őszi megfázásos, felfázásos betegségek megelőzésében is segítenek.
  • A digestive keksz amellett, hogy jóízű snack, az emésztésben segít és vitamintartalma sem elhanyagolható.
  • A könnyen kezelhető, rudacskákra vágott ropogós uborka és répa a gyerekek nagy kedvencei, emellett az uborka magas K-vitamin tartalma, a répa A- , B- és C-vitamintartalma miatt nagyon fontos részei a gyerekek étrendjének. A répa ráadásul erősíti a fogakat is.
  • A sok-sok egészséges zöldség, gyümölcs mellett kedveskedhetünk a gyerekeknek egyéb kedvenceikkel is, pl. egy nagyon zamatos, magas fehérjetartalmú kabanos kolbásszal. A Szarvasi Mozzarella rudacskák kiemelkedően jó ízük és könnyű kezelhetőségük miatt is nagy kedvencei a gyerekeknek, de ne feledkezzünk meg magas Kalcium- és fehérjetartalmukról sem.
    Egy ilyen uzsonnás doboz tartalma garantálja a megfelelő koncentrációt, jó hangulatot, testi, lelki fittséget a tanuláshoz és mozgáshoz.

 

 

Legújabb receptjeink