Spenótos, mascarponés mártogatós

Hozzávalók:

1 doboz Szarvasi Mascarpone 100 g bébi spenót 2 db főtt tojás 1 db Szarvasi Mozzarella sajt 1 ek magos mustár 1 ek petrezselyem zöld 1 gerezd fokhagyma só, bors 1 ek vaj
Mascarpone

Elkészítés:

  • Egy ek vajon fonnyasszuk meg a spenótot. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd hűtsük le. Végül csöpögtessük le róla a folyadékot.
  • A főtt tojást vágjuk apróra.
  • Keverjük össze az összetevőket, a spenótot, a lereszelt mozzarellát, mascarponét, reszelt fokhagymát, mustárt, tojást, az apróra vágott petrezselyem zöldet, pici sót és borsot. 
  • Tálaljuk pirítóssal és zöldségekkel.

Legújabb receptjeink