www.szarvasimozzarella.hu
Sonkás, mozzarellás húsvéti reggeli
  • 60-90 perc
  • reggelik
  • magyar
  • húsvét
  • gyors és könnyű
  • 4-6 főre

Elkészítés:

  • A kenyeret és a sonkát kockázzuk fel, a sajtot reszeljük le.
  • Vajazzunk ki egy sütőtálat. Tegyük az aljára a kenyeret, majd erre szórjuk rá a sonkát, a sajtot és a finomra vágott kakukkfű leveleket.
  • A tojásokat verjük föl és keverjük össze a dijoni mustárral, a tejjel, kevés sóval és borssal. Öntsük a tálba, majd hagyjuk állni kb. 5 percig. Közben melegítsük fel a sütőt 175 C-ra. Tegyük be a sütőtálat és süssük készre az ételt kb. 45 perc alatt.

 

 

Hozzávalók:

  • 250 g Szarvasi Füstölt Scamorza
  • 200 g húsvéti főtt sonka
  • 1 ek. friss kakukkfű
  • 2 ek. dijoni mustár
  • 300 g zsúrkenyér
  • 300 ml tej
  • só, bors
  • kevés vaj
  • Füstölt Scamorza