Sonkás, mozzarellás húsvéti reggeli

Hozzávalók:

250 g Szarvasi Füstölt Scamorza 200 g húsvéti főtt sonka 1 ek. friss kakukkfű 2 ek. dijoni mustár 300 g zsúrkenyér 300 ml tej só, bors kevés vaj
Füstölt Scamorza

Elkészítés:

  • A kenyeret és a sonkát kockázzuk fel, a sajtot reszeljük le.
  • Vajazzunk ki egy sütőtálat. Tegyük az aljára a kenyeret, majd erre szórjuk rá a sonkát, a sajtot és a finomra vágott kakukkfű leveleket.
  • A tojásokat verjük föl és keverjük össze a dijoni mustárral, a tejjel, kevés sóval és borssal. Öntsük a tálba, majd hagyjuk állni kb. 5 percig. Közben melegítsük fel a sütőt 175 C-ra. Tegyük be a sütőtálat és süssük készre az ételt kb. 45 perc alatt.

 

 

Legújabb receptjeink