Omlett füstölt lazaccal, mascarponéval és avokádóval

Hozzávalók:

100 g Szarvasi Mascarpone 6 db tojás 100 g füstölt lazac ½ avokádó 2 szál újhagyma 6-8 db koktélparadicsom só, bors kevés vaj, vagy olaj

Elkészítés:

  • 3-3 tojást külön verjünk fel egy kis sóval, borssal.
  • Két serpenyőben melegítsünk egy kis vajat, vagy olajat. Öntsük rájuk a 3-3 tojást és szép lassú, közepes lángon süssünk 2 omlettet.
  • Ha készen vannak, csúsztassuk át egy-egy tányérra őket. A még meleg, kissé krémes felületükre tegyük először egy kiskanállal a mascarponét, hogy mindenhova jusson. Ezután tépkedjük rá a lacacot is. Egy kiskanállal vájjuk ki az érett avokádó húsát kisebb darabokban, majd ezt is darabonként helyezzük az omlettre.
  • Végül szórjuk meg vékonyra szelt újhagymával és negyedekre vágott koktélparadicsommal. Tálalás előtt még sózzuk és borsozzuk.

Legújabb receptjeink