Mascarponés –málnás panettone torta

Hozzávalók:

1 doboz Szarvasi Mascarpone 500 g 1 db 500 g-os panettone 300 g málna 3 db tojás 4 ek. cukor
Mascarpone

Elkészítés:

  • A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel a cukorral, majd alaposan keverjük el a mascarponéval. Verjük fel a fehérjét is és keverjük a mascarponés masszához.
  • A panaettone tetejét vágjuk le. Ezt tegyük el máshoz. A panettonét pedig vágjuk 3 egyforma szeletre.
  • Kenjük meg az alsó szeletet a krém egyharmadával, majd erre tegyük a megmosott málna harmadát.
  • Helyezzük rá a középső szeletet, majd kenjük meg a második harmad krémmel és szórjuk meg ezt is málnával.
  • Legvégül helyezzük felülre a panettone tetejét, amelyet szintén kenjünk meg a maradék krémmel és szórjuk meg a málnával. Tálalás előtt tegyük be pár órára a hűtőbe.

Legújabb receptjeink