Marinált mozzarella tál

Hozzávalók:

2 db Szarvasi Mozzarella sajt 1 tk finomra vágott kakukkfű 1 tk finomra vágott rozmaring 1 tk finomra vágott oregánó ½ tk finomra vágott chili ½ tk finomra vágott fokhagyma olíva olaj só, bors pár szelet levegőn szárított szalámi nagyobb szemű, töltött olíva bogyó koktélparadicsom kenyér
Mozzarella

Elkészítés:

  • A finomra vágott zöldfűszereket, a chilit és a fokhagymát keverjük el 3.4 ek extra szűz olíva olajban.
  • A mozzarella golyókat vágjuk szeletekre, majd forgassuk meg jól őket a fűszeres olíva olajban.
  • Kissé sózzuk, borsozzuk őket.
  • Hagyjuk a pácban 1-2 órát a sajtot, de akár 1-2 napig is benne hagyhatjuk. A tál többi összetevőjével együtt készítsünk vele könnyű nyári ebédet, vacsorát.

Legújabb receptjeink