Karácsonyi füstölt lazac saláta

Hozzávalók:

100 g Szarvasi Mascarpone 200 g füstölt lazac 2 ek. reszelt torma 1 db narancs 2 db főtt cékla 2 ek. kapri bogyó ½ fél lilahagyma pár csipet póréhagyma csíra
Mascarpone

Elkészítés:

  • Egy nagy tálra helyezzük a füstölt lazac szeleteket.
  • A narancsot alaposan hámozzuk meg, majd szeleteljük fel. Tegyük a lazacra a szeleteket.
  • A főtt céklát hámozzuk meg, majd vágjuk cikkekre. Ezt is tegyük a salátára. Helyezzük rá még a kapribogyót, a bazsalikom leveleket és a lilahagyma szeleteket is.
  • Keverjük össze a mascarponét a tormával. Ezt öntetként kanalazzuk a salátára. Végül borsozzuk meg kissé és díszítsük még póréhagyma csírával is.

 

 

 

Legújabb receptjeink