www.szarvasimozzarella.hu
Grillezett mozzarella nektarin és avokádó salátával
  • 10-30 perc
  • saláták
  • olasz
  • hétköznapokra
  • gyors és könnyű
  • 2 főre

Elkészítés:

 

  • A nektarint vágjuk cikkekre, majd forró grillserpenyőben kevés olíva olajon grillezzük meg.
  • Ezután grillezzük meg a sajtot is. Forrósítsuk fel a megtisztított grillserpenyőt, majd locsoljunk rá egy kevés olíva olajat. Kezdjük sütni a sajtszeleteket magasabb hőfokon, hogy kapjanak egy kérget, majd vegyük lejjebb a lángot, hogy ne égjenek meg, csak olvadjanak. Kb. másfél percig grillezzük az első oldalát, majd megfordítás után süssük még egy percig.
  • A megmosott és leszárított saláta leveleket locsoljuk meg egy kis olíva olajjal és lime lével. Helyezzük a tányérokra, majd tegyük rá a kikanalazott avokádó darabokat és a meggrillezett nektarint. Végül helyezzük rá a sajtot és a vegyes saláta magkeverékkel szórjuk meg.

 

Hozzávalók:

  • 1 csomag Szarvasi Füstölt Grill Mozzarella
  • 1 db érett avokádó
  • 2 db nektarin
  • 2 marék vegyes saláta levél
  • 2 ek vegyes saláta magkeverék
  • olíva olaj
  • ½ lime leve
  • Grill Mozzarella