Grillezett mozzarella nektarin és avokádó salátával

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Füstölt Grill Mozzarella 1 db érett avokádó 2 db nektarin 2 marék vegyes saláta levél 2 ek vegyes saláta magkeverék olíva olaj ½ lime leve
Grill Mozzarella

Elkészítés:

 

  • A nektarint vágjuk cikkekre, majd forró grillserpenyőben kevés olíva olajon grillezzük meg.
  • Ezután grillezzük meg a sajtot is. Forrósítsuk fel a megtisztított grillserpenyőt, majd locsoljunk rá egy kevés olíva olajat. Kezdjük sütni a sajtszeleteket magasabb hőfokon, hogy kapjanak egy kérget, majd vegyük lejjebb a lángot, hogy ne égjenek meg, csak olvadjanak. Kb. másfél percig grillezzük az első oldalát, majd megfordítás után süssük még egy percig.
  • A megmosott és leszárított saláta leveleket locsoljuk meg egy kis olíva olajjal és lime lével. Helyezzük a tányérokra, majd tegyük rá a kikanalazott avokádó darabokat és a meggrillezett nektarint. Végül helyezzük rá a sajtot és a vegyes saláta magkeverékkel szórjuk meg.

 

Legújabb receptjeink